Volgens een oude recept worden Les Petits-Gris de Namur® gekookt in versegroentenbouillon. U zult dankzij de textuur en de zachtheid van hun vlees uw verbeelding laten spreken om unieke fijne gerechten te realiseren.
Wij beheersen een speciefieke kooktechniek die een optimale bewaring van organoleptische eigenschappen garandeerd.
Wij hebben een specifieke gamma ontworpen voor de horeca sector:
ESCARGOTS PETITS-GRIS de NAMUR®
Bokalen van 24 of 48 ESCARGOTS PETITS-GRIS de NAMUR®
Gekalibreerd: Klein en middelmatig
THT: 6 maanden
Kartonnen van 12 of 6 Bokalen
De ESCARGOTS PETITS-GRIS de NAMUR® vind u in talrijke gastronomisch restaurants van het land maar ook in heel wat klein lokale brasseries. Ze worden aangeboden in zowel eenvoudige als meer igewikkelde voorbereidingen.
Hieronder vindt u een aantal van onze ambassadeurs:
.Peter Goossens
Hof Van Cleve***
.Geoffray Vecoven
L’abreuvoir
.Hubert Quariot
L’espièglerie
.Lionel Rigolet
Comme chez soi**
.Eric Fernez
D’Eugénie à Emilie**
.Aline Gaspar
La cuisine de Papa
.Sang-Hoon Degeimbre
l’air du temps**
.Raphael Adam
L’essentiel*
En zoveel andere die wonderen doen met onze Escargots Petits-Gris de Namur®.